MG ZS
MG ZS

MG ZS


MG ZS EV
MG ZS EV

MG ZS EV

Electric
MG EHS
MG EHS

MG EHS

Plug-in Hybrid
MG4
MG4

MG4

Electric
MG5

MG5

Electric
MG Marvel R

MG Marvel R

Electric
Benzine
MG ZS - Recharge yourself

MG ZS

Forma dhe funksioni

Nga 16.900 EUR
Electric
MG ZS EV - Recharge yourself

MG ZS EV

SUV 100% elektrike

Nga 32.000 EUR
Benzine
MG HS

MG HS

E vendosur dhe simpatike

Nga 25.900 EUR
Plug-In Hybrid
MG EHS

MG EHS

I qëndrueshëm pa brengë për rreze

Nga 35,900 EUR
Electric
MG 4

Kompakt elektrik i shkathët

Nga 27.500 EUR
Electric

Karvani i parë 100% elektrik

Electric
mg marvel r

MG Marvel R

Thjesht perfekte

Nga 40.000 EUR
Homepage marvel r ehs zs

Mundësimi i mobilitetit elektrik për Evropë

Rreth MG
Ne kemi një të ardhme të ndritshme përpara
Home history block

Gjej një dyqan

Dyqan i brendit
Servisi