Ngjyra
Dover White
Ekrani me ngjyra ka natyrë ilustruese.
Edition
Comfort
Comfort
  • 17” aluminijski naplatci s aero pokrovom
  • LED prednja svjetla
  • MG Pilot
  • MG iSMART Lite
Imazhet e paraqitura këtu janë vetëm për qëllime ilustruese dhe mund të ndryshojnë nga specifikimet standarde sipas llojit. Nga fotot nuk mund të hiqet asnjë e drejtë. MG rezervon të drejtën të ndryshojë modelet, ngjyrat, specifikimet dhe pajisjet pa njoftim paraprak dhe pa detyrim për të ndryshuar automjetet tashmë në treg.

Gjej një dyqan

Dyqan i brendit
Servisi