MG iSMART vë në majë të gishtave të gjitha veçoritë e makinës suaj përmes teknologjisë lider në industri. Nga nisja deri në mbërritje, mbi 50 veçori të lidhura ju lejojnë të shijoni shërbime të personalizuara dhe pa probleme të automjeteve. Teknologji të reja, veçori të reja, shërbime të reja: mirë se vini në një përvojë krejtësisht të re inteligjente të drejtimit.

Ismart connectivity system

Krejtësisht i ri sistemi i lidhjes MG iSMART

Një sistem rrjeti inteligjent që kombinon komunikimin e automjeteve, internetit dhe përdoruesit.

Ismart before departure 1
Ismart before departure 1
Ismart before departure 1

Para nisjes

Aplikacioni MG iSMART ju ndihmon të gjeni shpejt automjetin tuaj dhe të verifikoni se është i sigurt për tu nisur me prekjen e butonit. Përveç kësaj, mund të përdorni komanduesin për të ndezuur paraprakisht kondicionerin në një temperaturë të përshtatshme përpara se të hyni në makinë.

Findyour Vehicle
Kërkoni automjetin tuaj
Përcaktoni vendndodhjen e saktë të automjetit tuaj.
MG iSMART Lite
MG iSMART
Findyour Vehicle
Diagnoza e gjendjes së automjetit
Thjesht kontrolloni gjendjen e makinës suaj dhe sigurohuni që është e sigurt përpara se të niseni për rrugë.
MG iSMART Lite
MG iSMART
Findyour Vehicle
Planifikues i itinerarit
Planifikoni udhëtimin tuaj paraprakisht dhe sinkronizoni rrugën në automjet.
MG iSMART
Findyour Vehicle
Me komandues nëpërmjet aplikacionit
Ndizni kondicionerin për të siguruar paraprakisht një temperaturë të këndshme të brendshme.
MG iSMART Lite
MG iSMART
Findyour Vehicle
Dongle/çelësi Bluetooth
Përdorni telefonin tuaj inteligjent si çelës dhe mundësojini të tjerëve të aktivizojnë dongle Bluetooth.
MG iSMART
Video poster ev

Partnerët e lidhjes

Zgjidhja e lidhjes e MG kombinon teknologjitë nga partnerët kryesorë, duke ofruar funksione të sigurta dhe miqësore për përdoruesit për përdoruesit e MG.

Cerence

Cerence

Ndihmë zanore pa probleme që kupton komandat tuaja.

Cerence

Here

Një platformë gjithëpërfshirëse e teknologjisë së vendndodhjes e mundësuar nga MG iSMART.

Cerence

Shërbimet në internet të Amazon

Një ofrues kryesor i shërbimeve të informatikës cloud që siguron sigurinë e të dhënave.

Cerence

Amazon Music

Platforma e transmetimit të muzikës me më shumë se 70 milionë këngë.

Cerence

Telenor Connexion / KPN

Telenor Connexion / KPN Ofruesit globalë të lidhjes IoT që lidhin MG në të gjithë Evropën.

Gjej një dyqan

Dyqan i brendit
Servisi