Ngjyra
Hoxton Orange
Ngjyra e treguar eshte vetem per ilustrim.
Edition
Standard
Standard
 • Ekran me prekje me ngjyra 10,1 inç
 • Apple CarPlay™
 • Android Auto™
 • Sensorët e parkimit të pasmë
Comfort
 • Sistemi audio me 6 altoparlantë me efekte zanore 3D
 • iGo In-Car navigacion
 • Rripa alumini 17" Diamond Cut - 215/55 R17
 • Dritat e përparme të mjegullës
 • Ekran digjital me informacione për shoferin
 • Sensori i shiut
 • Sedilja e shoferit e rregullueshme në 6 drejtime
Luxury
 • Kamera parkimi 360 °
 • Navigacion satelitor
 • Ekran digjital me informacione për shoferin
 • Çati panoramike (vetëm për 1.0T me transmision manual)
Fotot e paraqitura këtu janë vetëm për ilustrim dhe mund të ndryshojnë nga specifikimet standarde për çdo lloj automjeti. Asnjë e drejtë nuk mund të ushtrohet në bazë të fotove. MG rezervon të drejtën të ndryshojë modelet, ngjyrat, specifikimet dhe pajisjet pa njoftim paraprak dhe pa detyrimin për të përshtatur makinat që janë tashmë në treg. 

Gjej një dyqan

Dyqan i brendit
Servisi