Video poster ev

Ne kemi një histori të gjatë

MG ka qenë përpara kohës së saj që nga fillimi i markës në Garazhet Morris në vitin 1924. Tani një gjeneratë e re mund të zgjedhë një makinë nga kjo markë ikonë. E përditësuar, e elektrizuar, e rimbushur dhe e gatshme për të ardhmen.

Ngasje e qëndrueshme

MG do të ofrojë një linjë të gjerë të automjeteve të qëndrueshme elektrike dhe të elektrizuara të 'energjisë së re' për automobilistët evropianë. Prodhuar dhe projektuar posaçërisht për ta; bërë për dëshirat dhe dëshirat e tyre unike.

Për të gjithë

MG po e bën drejtimin elektrik të mundur për të gjithë të rinjtë në zemër, të gatshëm për të përqafuar një stil jetese elektrike. Ne kemi rifreskuar MG ZS EV 100% elektrike dhe automjeti tani ofron edhe më shumë rehati dhe rreze më të gjatë. MG EHS Plug-in Hybrid është gjithashtu ideal për ngasje të përditshme pa emetim, dhe flamurtari ynë krejtësisht i ri MG MARVEL R Electric kombinon një dizajn mahnitës me cilësi dhe përsosmëri superiore. Por kjo nuk është e gjitha. MG tani ofron modele edhe më të qëndrueshme dhe anëtari ynë më i ri i familjes - MG5 Electric - është karavani (station wagon) i parë elektrik në botë.

Filloni jetën tuaj elektrike me MG!

MG do t'ju ndihmojë të filloni jetën tuaj elektrike me një përvojë ngasje të projektuar mirë, me teknologji të avancuar dhe të ndërgjegjshme për mjedisin, funksionale, e sigurt dhe e përballueshme.

Në Evropë për evropianët

MG është projektuar me motoristin evropian në mendje; duke ofruar automjete të qëndrueshme, inteligjente, funksionale dhe të përballueshme. Ato janë zhvilluar në studiot e dizajnit të MG në Shanghai në bashkëpunim me studion e avancuar të dizajnit në Londër, të prodhuara në Kinë dhe tashmë në dispozicion në vende të ndryshme evropiane.

Kompania mëmëe MG

Kompania mëmë e MG është SAIC Motor (Shanghai Automobile Industry Corporation). SAIC Motor është prodhuesi i 7-të më i madh i makinave në botë dhe ishte grupi i parë i automobilave në Kinë me shitje vjetore që tejkalojnë 7 milionë njësi. Kompanitë e automobilave të lidhur me SAIC Motor përfshijnë Morris Garages (MG), Roewe dhe Maxus, por edhe SAIC Volkswagen, SAIC-GM dhe të tjerë.
Olympique Lyon

Olympique Lyon

Dhe që nga qershori 2021 MG Motor është gjithashtu Partneri Zyrtar dhe Furnizuesi Zyrtar i Makinave për Olympique Lyon. Ky klub i famshëm francez i futbollit është themeluar në vitin 1899 dhe po luan në Lique 1. Olympique Lyon i përket majës evropiane. Që nga viti 2016 klubi i luan ndeshjet e tij në Parc Olympique Lyonnais që ka 59.186 vende. Olympique Lyon është gjithashtu i ri në zemër dhe ka një vizion të mprehtë për përparim dhe qëndrueshmëri.

Një aventurë elektrike është përpara nesh

Një aventurë elektrike është përpara nesh

MG Motor Italy ka partneritet me Kombëtaren Italiane të Basketbollit.

Ne jemi krenarë që mbështesim burrat dhe gratë e basketbollit italian në atë që është një vit kaq i rëndësishëm për Shoqatën Kombëtare, me 100 vjet histori dhe sport, ndërsa MG përgatitet për njëqindvjetorin e tij në 2024.

Ne ndajmë vlerat e pasionit, entuziazmit dhe qëndrueshmërisë me këta atletë dhe së bashku mund të arrijmë qëllimet tona ambicioze dhe të rritemi më tej. Mezi presim të luajmë!

Gjej një dyqan

Dyqan i brendit
Servisi