7 Years Triple Care Warranty

7 vjet qetësi e trefishtë mendore.  MG garanton përvojën më të shkujdesur të drejtimit automjeteve.

Blerja pas së cilës mund të jesh i shkujdesur për 7 vjet është ëndrra e çdo pronari automjeti dhe kjo është ajo që MG u ofron klientëve në tregun e Evropës Qendrore dhe Lindore nga shtatori i vitit 2023.  7 vjet paqe e trefishtë mendore është një mundësi që ofron kombinimin e: 7 vjet garanci fabrike, 7 vjet asistencë në rrugë dhe 7 vjet kontroll falas për të gjitha automjetet e reja.

MG është një markë legjendare, me një histori të gjatë, si dhe marka me rritjen më të shpejtë të automjeteve elektrike dhe atyre hibride plug-in në tregun evropian, me 118, 000 makina të shitura në tregun e Europës qendrore dhe lindore në gjysmën e parë të vitit 2023, pas rihyrjes në treg një vit më parë.

Pavarësisht faktit, nëse klientët planifikojnë të blejnë një kabrio apo një SUV, siguria dhe besueshmëria janë bërë thelbi i faktorëve më të rëndësishëm gjatë zgjedhjes së një automjeti, veçanërisht pasi MG ZS përdoren shpesh si automjete familjare.

Qasja inovative e MG ndaj problemit është zgjatja e garancisë ekzistuese të fabrikës prej 7 vjet/150,000 km me dy oferta shtesë, për të siguruar që drejtuesit e automjeteve MG mund të ndihen të sigurt në çdo kohë dhe kudo në rrugë.

7 vjet asistencë në rrugë, duke përfshirë thirrjet falas në qendrën e asistencës dhe të tërheqjes, rimorkimit deri te salloni më i afërt i shitjeve të MG kudo në Evropë;  kontrolli i ri 7-vjeçar “shëndetësor” i gjendjes siguron që automjetet MG të jenë gjithmonë në gjendje shumë të mire, pa pagesë, duke kontrolluar periodikisht 7 sisteme (motorin, transmisionin, drejtimin, amorizimin, sistemet e frenave, sistemin A/C dhe sistemin elektrik) për sa i përket funksionit, korrektësisë, gjendjes dhe rrjedhjeve.

"Qëllimi ynë është të ofrojmë një përvojë unike dhe të sigurt udhëtimi për të gjithë pronarët e automjeteve MG. 7 vjet paqe e trefishtë mendore do të thotë besim në cilësinë e punimit dhe teknologjinë superiore të automjeteve tona, duke dashur që klientët tanë të mbështeten tek to. Me të gjitha shqetësimet dhe paqartësitë/ pasiguritë në jetën e tyre, automjeti i tyre mund të jetë diçka për të cilën nuk duhet të shqetësohen kurrë” - thotë Nenad Pleteš, drejtor i markës MG për rajonin e Adriatikut.

Përvoja e posedimit të një automjeti MG ishte tashmë e jashtëzakonshme dhe tani ajo është përmirësuar më tej pasi aksesueshmëria dhe inovacioni shkojnë paralelisht në rrugëtimin e MG-së për t'u bërë brendi/ marka premium kryesore gjithëpërfshirëse në rajon.

7 vjet paqe e trefishtë mendore
është në dispozicion për klientët e MG-ve nga shtatori 2023 në Shqipëri, Kosovë, Poloni, Çeki, Sllovaki, Hungari, Slloveni, Kroaci, Serbi, Mal të Zi, Maqedoni e Veriut, Greqi dhe Rumani.

 

 

 

 

 

Gjej një dyqan

Dyqan i brendit
Servisi